Как да пазаруваме

 

След като разгледате продуктите, които предлагаме и сте харесали продукти – кликнете върху снимката или заглавието на продукта и Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Тук ще видите по-голяма снимка на продукта, пълното описание на продукта. Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от headknot.euтрябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да натиснете бутона “КУПИ”.

Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница и ще отвори страницата на Количката. Ако желаете да продължите пазаруването, натиснете бутона /горе вдясно/ Продължаване на пазаруването. Ще се отвори отново страницата на Магазина и отново може КУПИте следващ продукт. Имате възможност да изберете повече от един брой от всеки продукт. След като отново се отвори страницата на Количката натиснете бутона Обновяване на количката. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти. Ще видите списък с желаните продукти, тяхната индивидуална цена и общата сума на поръчката. Имате възможност отново да прегледате Вашата поръчка и да нанесете корекции, ако е необходимо.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутона Приключване на поръчката. който се намира в долия десен ъгъл на страницата. Ще се отвори нова страница, където трябва да попълните Вашите данни и адрес, на който ще бъде доставена поръчката. Попълнете полето Бележки към поръчката, където можете да опишете вашите желания за оснва на кърпата – микрофибър, хавлия и съответно – цвят.

За да приключите натиснете бутона Поръчване.

След като направите успешна заявка ще получите съобщение на елетронната си поща, като потвърждение за направена поръчка..