Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка на обща стойност над 150.00лв, поръчана online на headknot.eu

/Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България/

Доставката на поръчаните през online магазина стоки се извършва чрез куриерска фирма Еконт.

Доставката може да се извърши до офис на Еконт / http://www.econt.com/offices /, посочен като адрес за получаване при поръчване.

Доставката се извършва до адрес, посочен като адрес за получаване.

Всички потвърдени от клиентите поръчки се обработват спрямо указаните по-долу срокове.

Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни. Срокът започва да тече, след като се потвърди поръчката. Ако сте поръчали продукт, който в момента не е наличен, срокът за доставка на поръчката в този случай се удължава до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни.

• Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът се е свързал на посочените за връзка със HeadKnot координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на HeadKnot допълнително се свързва с клиента за потвърждение.
Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

Плащане

Начин на плащане – наложен платеж. Това означава, че заплащате сумата при получаване на стоките, доставени с куриерска фирма Еконт.

––––-

Посочените суми на продуктите не включват доставката от куриера. 

Цената за доставката до офис на Еконт е около 5.40 лв., като наложения платен е според Тарифата за Наложен платеж на куриера – /Процентите се изчисляват от стойността на наложения платеж/ за офис и около 7.99 лв. за доставка до адрес.